jueves, 27 de octubre de 2016

LABORATORI D'EDUCACIÓ I TECNOLOGIA (ETLAB)


Hola tots!

A continuació us parlaré del ETLAB, conegut com " L'ABORATORI D'EDUCACIÓ I TECNOLOGIA".

En relació amb el nostre campus, el Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, podem trobar l'ETLAB al primer pis, concretament a l'aula 119. 
Aquesta aula es tracta d'un espai on tant el professorat com l'alumnat poden interactuar amb diferents eines informàtiques, dispositius mòbils, "tablets", pantalles audiovisuals, etc.


QUÈ HI PODEM TROBAR?

-Ninus: projector on s'hi projecten diverses activitats a terra i els alumnes hi poden jugar sigui escoltant, cantant o ballant. Conté moltes aplicacions didàctiques com conta contes amb activitats incloses, on els personatges sobresurten i es relata la història com si fos una pel·lícula.


-La consola Wii de Nintendo: que es troba projectada en una pantalla digital i on es poden jugar a diversos jocs, però tot i així sempre estan relacionats en l'àmbit de l'educació.







-Pissarra digital interactiva (PID): teniu informació sobre ella en aquest mateix blog.




-Projector tàctil





-Tablets: amb aplicacions didàctiques.




-Aparell que funciona mitjançant el moviment de la mà: connectat a un televisor amb un sensor, aquest, és capaç de reconèixer la mà de la persona i transmetre el moviment a la pantalla on l'obejcte plasmat es podia explorar en la seva totalitat.





APLICACIONS DIDÀCTIQUES I METODOLÒGIQUES


Pel que fa a les aplicacions didàctiques i metodològiques del laboratori, avui dia com més recursos tecnològics i informàtics tinguem, més dinàmiques podran ser les classes, més divertides i motivadores, ja que disposarem d'un ambient tecnològic més ampli i això farà que hi hagi més lligam entre alumne i professor. Podrem millorar així la seva atenció i el que és més important els seus aprenentatges.



En aquest laboratori pots conèixer tot tipus de tecnologies aplicables en l'àmbit educatiu, per canviar les classes monòtones a unes molt més dinàmiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario